Uporabniška orodja

Orodja spletišča


kosarica

Košarica

Izdelki, ki smo jih izbrali in potrdili količino, se zbirajo v košarici:

V košarici lahko spreminjamo vse podrobnosti v zvezi z naročilom: količino, dobavitelja, dan dostave in urejamo predlogo (za pripravo in urejanje predloge glej točko 7). Ko napolnimo košarico, pred pošiljanjem preverimo vse podatke.

Vnos količin se sprotno shranjuje po 1s. Izjema; če artiklu spremenimo količino na 0 se količina enako shrani (artikla tehnično ni več v košari), vendar artikel vseeno ostane viden dokler ne osvežimo ali zapustimo strani (v primeru, če vseeno želimo artikel naročiti, da mu lahko spet popravimo količino na >0). Ko ima artikel vneseno količino 0 ni mogoče tega artikla več prestaviti drugemu dobavitelju, dokler mu spet ne popravimo količino na >0.

Možno je obkljukati/izbrati posamičen artikel ali več artiklov , vse artikle posamičnih dobaviteljev, ali vse artikle hkrati in jih prestavljati drugim dobaviteljem, jih izbrisati vse ali samo artikle enega dobavitelja hkrati itd.

Sistem sproti izračunava in kaže razlike zaradi izbire dražjih artiklov (sprotna samokontrola)

Na gumbu košarica je kazalec koliko je v košarici naročil

Izdelki iz izbranih naročil bodo naloženi v košarico. Če se pri izdelkih pojavijo kakršnakoli neskladja, bomo opozorjeni z rdečim opozorilom na vrhu strani. V tem primeru je minimalna vrednost naročila, ki jo zahteva dobavitelj 45€, sistem nas pa opozarja tudi na razliko v ceni, zaradi izbranega dražjega artikla. Prav tako nas opozarja, če dobavitelj na izbrani dan ne dostavlja.

Naprej na Pošiljanje naročila

kosarica.txt · Zadnja sprememba: 2023/05/14 19:13 uporabnika igor-navodila