Uporabniška orodja

Orodja spletišča


kosarica_m

Košarica

Izdelki, ki smo jih izbrali in potrdili količino, se zbirajo v košarici:

V košarici lahko spreminjamo vse podrobnosti v zvezi z naročilom: količino, dobavitelja, artikle itd. Ko napolnimo košarico, pred pošiljanjem preverimo vse podatke.

Vnos količin se sprotno shranjuje po 1s. Izjema; če artiklu spremenimo količino na 0 se količina enako shrani (artikla tehnično ni več v košari), vendar artikel vseeno ostane viden dokler ne osvežimo ali zapustimo strani (v primeru, če vseeno želimo artikel naročiti, da mu lahko spet popravimo količino na >0). Ko ima artikel vneseno količino 0 ni mogoče tega artikla več prestaviti drugemu dobavitelju, dokler mu spet ne popravimo količino na >0.

Možno je obkljukati/izbrati posamičen artikel ali več artiklov , vse artikle posamičnih dobaviteljev, ali vse artikle hkrati in jih prestavljati drugim dobaviteljem , jih izbrisati vse ali samo artikle enega dobavitelja hkrati itd. Vse izbrane artikle lahko premaknemo drugemu dobavitelju ali posodobimo cene in

Če želimo zamenjati artikel za drug podoben artikel kliknemo direktno na artikel in se odprejo možnosti, hkrati pa nas % opozarjajo ali je artikel ugodena ali ne.

Priporočamo, da pred vsakim pošiljanjem naročila pritisnete ikono , ko je izbrana možnost S tem program posobi vse cene in spremeni vse artikle na najcenejše.

Sistem sproti izračunava in kaže razlike zaradi izbire dražjih artiklov (sprotna samokontrola)

Na gumbu košarica je kazalec koliko je v košarici naročil

Če se pri izdelkih pojavijo kakršnakoli neskladja, bomo opozorjeni z rdečim opozorilom na vrhu strani. V tem primeru je minimalna vrednost naročila, ki jo zahteva dobavitelj 45€, sistem nas pa opozarja tudi na razliko v ceni, zaradi izbranega dražjega artikla.

Naprej na Pošiljanje naročila

kosarica_m.txt · Zadnja sprememba: 2023/07/18 18:25 uporabnika igor-navodila